Poftă. Pofte.

April 23rd, 2015

Când vine vorba de mâncare, eu pot să fiu cum e cămila cu apa. Pot să mă abțin de la orice, oricând, oricât. Dacă-mi propun :)

În funcție de motivație, chiar sunt circumstanțe în care nu bag nimic în gură. Punct. Dar dacă e să cedez la ceva, cine a mai citit ce scriu pe aici sigur intuiește că e vorba despre dulciuri. Asta e ceva ce n-am reușit să educ încă, deși oarece progrese am făcut și aici, pentru că adesea mă opresc strict la gustat și fac asta întotdeauna când descopăr că nu e chiar așa delicios desertul cu pricina. Îl evaluez rapid, îi pun eticheta de ”nu merită caloriile” și merg mai departe.

Ei bine, vă anunț că de câteva zile am niște pofte nebune. Și din foarte-fericire pentru mine, sunt pofte verzi! :D Pe cuvânt, niciodată n-am mai mâncat brocolli și salată verde cu atâta poftă! Primul un pic pe aburi, până se ”activează” nuanța aia intensă de verde, iar salata mea ideală se compune din: o căpățână de salată verde, 2 roșii normale (sau 8 cherry), o legătură de ridichi, 3-4 fire de ceapă, câteva picături de lămâie și 2 lingurițe de ulei de măsline. Asta e porția pentru doi oameni, în care adaug de obicei și jumătate de pachet de telemea light de la Hochland. Și mănânc cu atâta draaaaag! :D

4 Responses to “Poftă. Pofte.”

 1. alina says:

  mi-ai facut asa o pofta de salata ta! abia astept si eu ziua de pl pentru un castron de verdeturi (tinand croaziera 5 cu 5).. iar brocolliii am descoperit abia tinand Dukan, de fapt multe lucruri bune am descoperit in dieta asta.. pofta buna!

 2. Emi says:

  Alina, așa pofte să tot sădesc și-n alții și să mă tot țină și pe mine! :D Poftă bună și ție la salată cu prima ocazie! :)

 3. Adelina says:

  Of, draga mea, ce pofta imi e si mie o salata! Suna ataaat de bine, pacat ca legumele bune nu se gasesc aici, te invidiez maxim! :D sa ai pofta, te pup !

 4. Emi says:

  Adeeeeeeee, bine te-am regăsit! Iartă-mă că-ți răspund atât de greu :( (mai că a trecut sezonul salatei până mi-am băgat iar nasul în blogul ăsta). La tine e totul bine? :*

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply