Proiectul Beth

May 7th, 2015

Cum ar fi să slăbești 68 de kilograme?! Eu am slăbit un pic mai mult de jumătate din numărul ăsta de kilograme și, sincer, nu mi-a fost ușor deloc! Habar n-am dacă mi-ar fi luat de două ori mai mult, pentru că, pe de o parte dai jos ceva mai repede în prima fază dacă pornești de la o greutate foarte mare, dar pe de altă parte spre finiș ritmul s-ar putea să încetinească enervant de mult. Bine, Beth din poveste n-a slăbit strict cu dietă, ci a apelat la operația de by-pass gastric, dar v-am mai spus că asta nu-i musai o cale ușoară și presupune și ea o etapă de regim ultra-strict (măcar la început), iar per total s-ar părea că oricum i-au trebuit doi ani ca să scape de cele aproape 70 de kilograme. Oricum, e lucru mare să reușești să scapi de asemenea surplus și, ca de obicei, mă uimește diferența dintre trăsăturile aceluiași om în varianta sa grasă și în cea slabă, dar și atitudinea. Sigur, toate pozele astea se vor a fi jucăușe și poate că nu se vede foarte bine, dar e mereu un „ceva aparte” în privirea omului renăscut din propriul țesut adipos:

2 Responses to “Proiectul Beth”

  1. alina says:

    E normal sa te simti cu totul altfel.. 70 kg e greutatea inca unei persoane, iar scapand de “rucsacul cel greu” se vede ca te simti mult mai usurat si multumit de tine si poti pleca mai departe cu o noua atitudine. Cum spuneai si tu… te simti si te vezi altfel, pana si ceilalti vad diferenta de atitudine.. pana si eu ma simt alt om dupa minus 15 kg, asa ca pot sa imi imaginez ce se intampla in cazul lui Beth :)

    • Emi says:

      Da, și eu m-am gândit că a slăbit un om întreg… Și te cred că te simți alt om după 15 kg, și pe dinăuntru, și pe dinafară :)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply